Menu Weselne II

Przyjecie weselne

Menu II

Powitanie Chlebem i Solą

TOAST
Lampka wina musującego

ZUPA
Domowy rosół z makaronem i blanszowaną marchewką

DANIE GŁÓWNE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH
Kotlet De volaille
kotlety schabowe w złocistej panierce
Pieczeń z karkówki

DODATKI
Ziemniaki pieczone i gotowane
Bukiet 3 surówek

ZIMNE PRZEKĄSKI
4 rodzaje mięs pieczonych
Sałatka gyros / sałatka jarzynowa
Jajka faszerowane pieczarkami / galareta drobiowa
Śledź po wiejsku / szparagi w szynce
Rolada szpinakowa z pomidorami / paszteciki 2 rodzaje
Sałatka z brokułami

DODATKI
Dip czosnkowy
Marynaty
Pieczywo

DANIA GORĄCE
Flaczki wołowe
Bigos po staropolsku
Tradycyjny barszcz czerwony z krokietem z kapustą i grzybami

BUFET NAPOJÓW GORĄCYCH
Kawa rozpuszczana i parzona,
Herbata, cukier, mleko, cytryna

DEKORACJE
Zastawa, obrusy + tiul, pokrowce, serwetki
Tło za Parą Młodą
Stół przed Młodymi + bukiet kwiatów (100zl dodatek )
Stolik na szampana
Dekoracja kwiatowa – mini + świeczniki na stołach
Bufet kawowy

Cena: 149 PLN /osoba